Studiedag/stan

Var ju ledig idag igen så åkte ner till stan med Alicia. fick med en hel del saker hem :) har inte gjort något annat kom hem för ett tag sen så sitter och tar det lugnt sen blir det att plugga! Och nu menar jag det hahah
Nej här får ni en bild på de jag köpte, köpte lite mer saker men kan inte visa det då det är en present till min kompis :) samt har en svart stickad tröja under allt visar en bättre bild så ni inte bara ser en fyrkantig sak haha.






Sen tänkte jag att jag skulle även visa det jag köpte på marieberg i lördags :)






Helg

Fredag: skola hämtade även ut min nya jacka, yeaaay. Sen under kvällen var det utgång med min kusin som hälsade på i Örebro, så gick ut med henne och hennes kompisar :)
Lördags: då tog jag det lugnt sov hela dagen hahah. Var för trött att göra något från när jag var ut hahah.
Söndags: var ute i Marieberg med mamma och shoppade åt mat, riktigt mys :)
Idag hade jag studiedag så skulle plugga med höhö hände inget... I morn har jag studiedag igen och då blir det att åka ner på stan med Alicia att shoppa ännu mer hahah :) nej nu bjuder jag på några bilder!!





irriterad...

Gör ett nytt försök då! Skrev ett jätte långt inlägg men sen försvann allt bara uuuugh... hahah aja börjar om nu.

Just nu är jag ute med hunden jätte kul! Annars så idag var det skola hände inget särskilt, var bara en vanlig skoldag :) Efter skolan åkte jag ner till stan med Alicia och fixade om mina naglar, hahah inte bra kommer säkert bli beroende av att fixa dom. Efter det gick vi runt lite sen gick vi in på la baguette och åt lite helt ok! hahah

Efter det åkte jag hem, gick in på netto för att handla lite saker till min mamma och syster. Och min babe har kommit tillbaka dit!! hahah han har vart borta i evigheter och idag såg jag äntligen han<3 haha
Efter det gick jag hem då min syster och hennes son va och hälsade på oss myste lite med Zacke sen har jag inte gjort så mycket :)

Skulle kolla på BB nu men har inte sett avsnittet som är kl 21 till 22 så yeaaay! or not.. Aja vem vill ni ha ut idag på BB?? Jag vill ha ut båda då jag irriterar mig som bara den på dem två. Men nu är det så att det är bara en som ska ut och då ska Tommy åka!

Nej nu ska jag sätta mig vid datorn lite ha en fortsatt trevlig kväll alla!! :)






Dålig dag Bra kväll!

Skola idag hade en lektion, svenska. Tråkigt som vanligt haha. Sen åkte jag och Hanne ner till stan skulle in på H&M för att köpa lite hårprodukter sen köpte jag även en sminkborste :) Och sen hem, gjorde inte så mycket följde med mamma till netto och köpte naturgodis<3333
 
Haha sen hem igen och bara tagit det lugnt, och nu precis för bara någin minut sen så kollade jag på jackor och har hittat en ny vinterjacka!!<3 Har kollat som en idiot i 2-3 månader men har inte hittat någon, varken på stan eller datorn! D: Men hittade en på ellos men då var det slut i min storlek och skulle inte få in fler förens i november :( Men var in nu igen och kollade och dem hade 1 ENDA kvar i min storlek!!! :D::D Någon måste ha lämnat in igen eller så fick dem in fler. Aaaaaah helt överlycklig nu!! Så får den antingen på fredag eller på månad :D Nej ville bara få det skrivet hahah. Nej nu ska jag äta och kan bjuda på en bild på jackan! Hoppas den blir bra nu! :)
 
 
 

godnatt

stack hem tidigare idag mådde verkligen piss och huvudvärk på det, tummen upp etter?! Så åkte hem tagit det lugnt, blev inge plugg hehe inte bra!! :/ nej nu ska jag sova min säng väntar på mig hahah godnatt alla kära läsare! :)




godmorgon alla!

Ja jag är dålig på att uppdatera men just nu har det inte hänt något. Helgen har bara vart en lugn en. Legat i sängen o kollat på film o sen pluggat lite :) Sen igår var det måndag då vare skola hände 7 get speciellt där haha efter skolan vare hem ta det lugnt sen skulle jag göra en foto uppgift hann ta ett kort sen dog kameran! Uhm idag händer det inte så mycket skola sen hem o plugga :)




Tis, ons och idag!

Kom på nu att jag har inte bloggat sen i tisdags haha! Så skriver lite vad som har hänt under dagarna!

Tisdag: Skola, snabbis på stan med Hanna och Sofia.

Onsdag: Hade en lektion (svenska) men orkade inte plugga så jag och Hanna kollade på balklänningar hahah. Sen åkte vi till stan gick in på Din sko. Har blivit förälskad i några, ugh inte bra! Hahah
Sen kom Alicia så hon och jag gick runt över hela stan för att leta efter en ny vinter jacka till mig men vi hittade verkligen ingen bra! Och när vi väl hittade en så är det en jacka som hela Sverige redan har typ... Så vi åkte ut till Marieberg men hittade inget där heller... Så efter allt letande blev det Mc sen en lyxshake som efterrätt haha! (Y)

Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt! Skola sen åkte jag hem kollat på film, kollat runt på datorn sen pluggat lite foto :) Men blir inte nöjd med min bild... Grrr..

I morn äre FREEEEEDAAAG! Så skööönt med helg!
Men kommer inte hända något speciellt i morn heller, blir att plugga nog.. :( Måste skriva ett tal på svenska till måndag, har inte börjat hehehe.... Sen skriva en uppsats på eng till tisdag D:

Aja vi hörs av i morn, kanske! Ska kolla på Idol nu! :D

godmorgon alla!

Idag har jag sovmorgon till 9.40. Så sitter på bussen till skolan nu :) idag äre 3 lektioner bara men ändå slutar jag 15.10 för att vi har värsta rasterna mellan lektionerna ugh drygt!! Aja, efter skolan blire nog stan kanske va länge sen man va där och rätt så skönt att gå själv i
bland oxå! :)





Skriver ett snabbinlägg!

Någon som kanske skulle vilja ändra tema och sånt för min blogg?? hehehe känner att det är dags att byta! Haha.

Segelflygning 2014-10-09

 
 
 Ååh går inte att lägga över filmerna :(( Ingen aning om varför.. Någon som kanske vet?? Aja här kommer dem bilderna som blev bäst och seriösa i alla fall haha tog rätt så många bilder av samma sak men aja dessa bilder är dem bästa som sagt!! :D

Godkväll!

NUU äntligen har jag fixat och sånt med alla bilder från segelflygningen så kommer strax lägga upp dem! Haha Ska först kolla om min filmer även vill läggas upp :) Så hörs snart igen!

Förlååååt

Har haft fullt upp med allt så har inte haft tid att blogga :( I fredags så vare skola sen träffade jag Alicia lite sen hände det inte så mycket mer. Har vart på teater med klassen, i lördags. Igår putsade jag mammas fönster haha så snällt av mig dock har jag halva lägenheten kvar haha.

Idag äre skola sen efter händer det inte så mycket haha och jag LOVAR nu att jag kommer lägga upp från segelflygningen sen när jag kommer hem! :)

Förlåt

Har vart sååå seg dem senaste dagarna så har inte orkat blogga något :( Jag lägger upp bilder och kanske någon film sen när jag kommer hem från segelflygningen! Igår var det skola sen så åkte jag och några ner till stan för att filma. Vi håller på med en kortfilm inom politik :) Sen efter det har jag inte gjort något annat än att bara ta det lugnt haha. Både i onsdags och igår har jag kommit hem sent så har vart helt seg.

Just nu sitter jag och har lektion. Började 11.10 helt ok! Sen slutar jag 14.10 i dag :)
Nej ska vara med på lektionen nu kanske, haha. Skriver mer sen när jag kommer hem från skolan!!

Gooodmorgon!

Idag är dagen äntligen häääär!! Är så jäkla taggad men ändå nervös! :D:D:D Nu ska jag ta och gå till bussen för att ha den där 40 min lektionen sen är det fan dags, segelflygning!!
Bara för att jag är så taggad bjuder jag på en seriös bild haha


Seeeg dag!

Usch tisdag måste vara den jobbigaste dagen i veckan uuuugh. Vi har 10000 timmars håltimma D: Sen från 15.50 till 18.00 och jag haft engelska men som tur är så kollade vi på film! :) Haha
Sen efter skolan vare väl hem äta plugga och nu sitter jag vid TV:n och kollar på PH, tummen upp på det! Haha
Är så jäkla taggad inför segelflygningen i morn!! Haha
Jag börjar 10.05 i morn och har lektion till 10.45 sen äter vi och 11.20 tror jag det var så åker vi ner till stan sen 35? Går bussen till Örebros flygplats för att sedan segelflyga :D
Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Ska ta med kameran i planet i morn tänkte jag så ska försöka få några bra bilder och i så fall kommer det upp här!! :D
Nej nu ska jag in i duschen, godnatt alla!

Måndaaaag

Idag vare ju skola sen hem, kollade på lite film och åt lite sen ska sov någon timma haha. Sen blev det plugg! Började plugga vid 17 tiden och slutade vid 22 haha och då var det bara 1 läxa ;) Haha
 
I morn äre skola igen och då slutar jag någon gång efter 18 D: ugh.. Vi hade ingen engelska lektion i morse så dem satte i hop den med engelska lektionen i morn så vi börjar någon gång mellan 15-16 och slutar sen efter 18.00 och vi ska kolla på film :( Usch har nog nt haft någon sån lång lektion! Sen på onsdag så är det segelflygning med klassen!! :D Guuud längtar som fan! Och ni som inte vet vad det är så är det att man sitter i ett flygplan utan motor och då kanske ni funderar hur man kommer upp i luften? Jo, man åker bakom ett annat plan och mellan planen är det en lina som drar oss upp sen släpper dem linan och man glider(?) sedan ner till marken. Vi kommer vara där uppe mellan 10-20 min, rätt så nice faktiskt! :) Vi får även fota eller filma oxå när vi är där uppe, tummen upp på det!!
Här kan jag visa en bild på hur planen ser ut!! Om det nu är en sån? Jag gissar på det haha.
 
 

Idag

Har jag inte gjort så mycket. Har mest tagit det lugnt fast jag egentligen SKULLE ha pluggat men hade inte orken till det :/ Inte bra... Har bara legat i sängen och mått skit samt blir trött på allt, ugh.. Aja har kollat på film hela dagen sen sovit och hjälpte mamma med att handla oxå, annars har det inte hänt något särskilt idag.

I morn äre måndag igen och det betyder skola! Förhoppningsvis slutar jag vid lunch kanske håller tummarna!
Nej ska nog ta och krypa ner under täcket och kolla runt lite på datorn, godnatt alla läsare!

 
Är så glad att jag har dig hos mig bästavän!<3

God kväll!

Sorry bloggade inte något igår! Men det hände inte så mycket. Bara en massa skit samt skolan. :)
 
Idag kom syster förbi, dem hade vart i Laxå och köpt en bil så dem tittade även förbi hemma hos oss :) Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte ner till stan för att träffa Alicia. Mysigt! Åt på mc som vanligt haha och idag så vart det att hon sover över hos mig så sitter på balkongen nu och lyssnar på musik samt tar kort :3 höhö här kmr 2 bilder!
 
 
 
Ps, någon som vill skypa med oss kanske? Haha namn: michelle.johansson4

Godnatt

Skola sen åkte jag hem och pluggade eller försökte.. Haha men kom i gång och orkar inte göra klart den så får göra klart i morn :)
Har tagit en dusch och kollat runt lite på datorn så nu ska jag fläta håret och sen ska jag gå och lägga mig :) Börjar 9.45 i morn rätt så skönt faktiskt! Haha
Nej godnatt alla!!

Skola

Idag äre dags att komma tillbaka till skolan fast skulle helst vilja vara hemma mer haha

Idag vet jag inte vad som händer efter skolan plugg förmodligen.. Ska skriva en artikel på eng och vi har fått några ord som MÅSTE vara med i artikeln men dem idéerna jag har kommit på så passar orden inte in.. Och det här ska vara klar i morgon natt D: Så måste snacka med min lärare sen...

Förlåt att jag inte har bloggat något nu i veckan men har ju vart sjuk så har inte orkat eller inte haft någon tid. Har pluggat lite sen har jag läst samt kollat på en massa filmer och sovit haha.

I morn äre fredag så jäkla skööönt!!
Nej hoppas ni får en bra torsdag! Ska börja dra mig mot bussen snart :)

Bjuder på en cray cray bild haha


1 september

Idag vare ju skola då jag bara hade en lektion. Åkte till skolan för hade engelska redovisning och det gick faktiskt väldigt bra! Var lite nervös och även alldeles täppt i näsan samt ont i halsen haha men jag klarade det :)
Efter skolan åkte jag ner till stan en snabbis och köpte ett par jeans sen så åkte jag hem igen och tog det lugnt. Har sovit och kollat på film och ätit hehehe
Just nu kollar jag på Idol och sen blire ut med hunden och efter den PH :)

RSS 2.0