LOOOOV

Gör detta kort. Min mobil ville vara så snäll och ta bort allt jag hade skrivit yeay!!

Har vart på bio med min engelska klass från 16.00-05 till 18.20 mm så kul! Haha men filmen var bra!! Sen så har det inte hänt så mycket mer skola massa plugg det vanliga :)

Idag kom en av mina systrar från Falun och hälsar på här i Örebro! Sjukt kul!! Inte träffat henne sen i somras :( haha
I morn blir det att åka till stan med mina systrar samt med mamma, ska bli mys :)

Nej ska in i duschen nu sen ska jag lägga mig, hörs!! :)



Hejsan!

Skola idag, hade sovmorgon också, helt ok! Var en bra skoldag idag, mycket skratt var det i alla fall hahha!! Vi fick även testa studentmössor, sjukt kul! Och hela klassen blev taggade till att ta studenten nu och vi fattade inte att vi ska ta den i sommar. Dessa 3 år har gått så fort! :D

I morn blir det bio med min engelska grupp, ska kolla på Nelson Mandela filmen, den heter long walk to freedom tror den kommer vara bra faktiskt! :)

Ne har inget mer att berätta nu ska jag kolla runt lite o vänta tills PH börjar, hadeee!! :)

Rubrik?

Idag var det en vanlig skoldag, eller kanske inte riktigt. Jo det var en vanlig dag bara att Hanna och Sofia åkte till huvudstaden idag för att kolla på The 1975, är väldigt avundsjuk och ångrar att jag inte följde med :( ugh så idag var dem inte i skolan och i morn kmr dem inte heller, men i helgen så ska vi ses :)

Idag har jag inte gjort något skola bara sen hem kollade på första avsnittet av nya säsongen för American horror story aaaaah så skönt att det har börjat igen!!! :D men somnade så måste se om slutet hahah, ovanligt.... heheheh

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla runt lite på datorn sen sova nog!

Lycka

I helgen har jag hälsat på gamla stallet riktigt kul o skönt att träffa alla igen!! Och en sak som är ännu bättre är att Vendela och Pillan ska flytta tillbaka till stallet den 2 november!! Så jäkla glad över det!:D Kommer jag kunna träffa min älskling ännu mer och lättare att ta sig ut till stallet också :)

Annars under helgen har jag inte gjort så mycket mer tagit det lugnt :) nu under veckan hare ju vart skola sen idag var jag Hanna och Sofia nere på stan o fotade lite :) samt att jag köpte med ett par jeans och väääärldens skönaste halsduk!! Helt förälskad i den :D

Nej nu ska jag kolla på efterlyst sen blire ph! Haadeeee



Bloggar lite snabbt bara

Idag vare skola, slutade vid lunch helt ok. Då åkte jag och Hanna ner till stan och gick runt och fota lite till några foto uppg. :) Gick runt ett bra tag 2-3 timmar tror jag hahah. Efter det åkte jag hem tog det lugnt kollade runt lite på datorn, sen pluggade jag foto :) Annars har jag inte gjort så mycket idag hehe.

Sitter nu i sängen och lyssnar på en artist som var min favorit när jag var liten haha, Nicole Scherzinger. Älskar hennes egna musik och hennes dans! Hon är bra hon haha! Och jävligt snygg.

Nej ska lyssna vidare på hennes musik och så. I morn ska jag hälsa på gamla stallet, ska bli kul! Så skriver lite mer i morn! Haadeeee!

trött trött trött

Hej på er! Idag har jag vart hemma från skolan förkylning usch... Så då har jag sovit hehe och kollat på film. Har även pluggat media!! haha så duktig. Igår fick jag en bild på min älskling av Vendela, gud saknar min häst så jäkla mycket <3 men snart får jag träffa henne!! Vendela ska flytta tillbaka henne till gamla stallet så då kommer jag kunna åka ut ännu oftare och hälsa på :) kan nog även ta en tur då hahah ;)




Blev även sur igår för att Eric åkte ut från ph, cp! Ville att han skulle stanna och att Calle skulle åka ut men nooo så fuck it... Aja har min babe Smail kvar haha.
Ha en bra kväll alla så hörs vi!

Så gulliga ni är!!

Vad gulliga alla ni läsare är!! FÖRLÅT! Har inte bloggat på en vecka men har haft fullt upp i skolan med en massa plugg och skit. Så finns inte så mycket att berätta. Idag var jag ner på stan med Hanna och Sofia och fotade lite till några fotouppg. :) Hoppas det blev bra bilder. Nej nu ska jag kolla på Efterlyst sen efter det blir de PH! :D Hörs!

Onsdag

Började skolan idag men gick inte då jag va uppe sent och pluggade sen orkade jag aldrig gå upp i morse. Idag har jag pluggat, äntligen!! Haha
Och har även bakat! Bild på vad får ni se sen eller i morn :3 Hahha
Nej sen har jag inte gjort så mycket mer tänkte ge ett försök på The Hunger Games så får se hur dem filmerna är :) Nej nu ska jag kolla runt lite snart äta mat sen blir att duscha och ta det lugnt. Hörs i morn! :)

RSS 2.0