Godnatt!

Under dessa dagar då jah inte har bloggat har vi inte gjort något speciellt bara umgåtts :) eller idag var vi hos moster och kusinerna och hälsade på, va riktigt mysigt hehe

Och nu blir det sängen!! Godnatt på er :)




Massa julmat

Har inte orkat blogga för har vart med familj, ätit en massa julmat, vart på stan och vart ute i stallet med Malin :) och idag åkte jag ut till min äldsta syster Sanna, ute i Svärdsjö :)

Just nu ligger jag i soffan och får en massa pussar av min systerdotter Emmie. Haha så mysig tjej hon är<3 Nej har inte så mycket mer att berätta så här kommer lite bilder 








Falun

Har inte bloggat på ett tag, så göre lite snabbt ni :) 
Har hälsat på i stallet. Hälsat på min älskade häst. Firat tidigare julafton med familjen och idag har man shoppat samt att nu sitter jag i bilen på väg till Falun med syster Malin och hennes karl :)
Så tar lite lov i Falun under julen och kommer hem igen till nyår!

Nej de va ett snabbt inlägg nu ska jag vila lite så här får ni lite bilder! :)




Har även åkt häst och vagn nere på stan, var riktigt mysigt!!






Börjar bli trött på detta...

Här i Örebro finns det nå gäng som har hållt på nu i 2 veckor kanske?? Med att smälla fyrverkerier, och så fort folk säger till slår dem ner dem och när polisen kommer i närheten siktar dem fyrverkerierna mot dem... Och nu sitter jag hemma vid datorn och dem håller på och smäller för fullt... Hunden är orolig springer runt i hela lägenheten, försöker lugna ner henne går inte så bra då hon är jävligt rädd för fyrverkerier :/
När ska dem få fast idioterna som håller på??? Hoppas det händer väldigt snart iaf!!

Jaja, tänkte bara skriva ett litet inlägg men visste inte om vad men fick handla om detta!
Nu ska jag försöka lugna ner min hund <3 

Sista julavslutningen med klassen

Märkte nu att jag har inte bloggat sen i söndags hehe... Men har bara haft skola dessa dagar och inte gjort så mycket mer :) 
Just nu sitter jag med klassen på svenskan och ska ha lektion till ungefär 10 tiden, sen ska vi duka fram fika och sånt för att ha knytkalas :) Blir sista gången vi har det nu, lite tråkigt faktiskt. Brukar ha det så mysigt då! 
Efter det har vi rast i några timmar sen ska vi gå på julshow i aulan vid 16 tiden sen efter det får vi jullov! :D
 
Ska plugga lite nu kan blogga lite mer sen! :)

Jullov snaaart!!

Igår var jag, Hanna och Sofia på stan och skulle fota lite inför en uppgift. Det gick så där hahah så vi gick runt på stan lite efteråt :)

Sen idag är det måndag igen och då var det ny vecka i skolan. Idag var det bara lektioner i skolan sen hem och har bara tagit det lugnt :)
Nu under kvällen har jag köpt presenter till 3 av 4 av mina systrar haha så har en kvar sen till mamma :) Men vet vad jag ska köpa till dem så de får jah göra i morn, eller något haha

Just nu kollar jag på ph och det är så spännande! Är ju finalvecka oxå. Hejar antingen på Jasse, Kristian eller Eric! Så får se sen vem som vinner :)
Och på torsdag får vi looooov!! Längtar som bara den :D och på lördag kommer min syster från Falun sen åker jag med dem dit på måndag längtar till det oxå<3 

Nej ska kolla vidare på ph nu! Hörs :)
Bjuder på en bild från igår 


Julmys

Idag har jag haft en skit kass dag så har typ tyckt synd om mig själv och bara legat och sovit och kollat serie... Idag jobbar mamma så sitter vid tvn och lyssnar på julmusik och har tända ljus samt dricker varmchoklad :) 

I morn ska jag till stan med Hanna och Sofia för att fota lite fotouppgifter :) Annars vet jag inte vad som händer i morn, att det är tredje advent! Haha så inte lång tid kvar till julafton nu :D
Nej ska lyssna vidare på musiken nu!!


Lucia

Skrev ett långt inlägg på mobilen men tror den lever ett eget liv då hela inlägget försvann... Igen...
 
Så skriver bara lite kort nu haha. Var Luciatåg i skolan, sen hade jag 1 timmas lektion. Och dem andra 2 lektionerna var inställda helt ok!! Så slutade vid halv 12 :) 
När jag kom hem åt jag lite sen gick jag och la mig och sov ett tag. Sen har jag inte gjort så mycket bara varit hemma hehe :)

Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och lyssnar på musik och skypar med en kompis från underbara Dalarna <3 saknar det som fan!! Men snart ses vi! :D
 
Nej ska va social med min kompis nu så hörs vi! :)

BB Final!!!

Hej alla!!
Idag har det vart skola mycket skratt med Hanna som vanligt!!:)
Efter skolan kollade jag på gårdagens avsnitt i BB sen storstädade jag mitt rum samt bytte till julgardiner och satte upp en stjärna :)
I helgen ska jag nog sätta upp min gran oxå! Orkade inte göra det idag hahah :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på BB finalen. Och hoppas på att antingen Anna eller Anders som vinner, det kvittar!! :D Nej ska fortsätta kolla hörs i morn, haaadee!!

Mot skolan!

Igår orkade jag inte blogga hände inget särskilt i skolan bara att man blev lite irriterad över några saker.. 

Just nu sitter jag och väntar på bussen till skolan. Det är ju onsdag och har ju bara en lektion idag då :) så efter skolan ska jag och Hanna upp på stan och kolla lite!

Idag är det mjukiskläder som gäller var ett tag sen man hade det på sig haha och inge smink typ heller :)

Nu kommer bussen!


Kan även lägga till denna bild från igår kväll! Hahah


Helgen <3

Jag skulle blogga igår men orkade aldrig så gör det nu :)

I lördags var det julgalan!! Fick äntligen se min idol igen! Vart så överlycklig haha
Höll även hand med han 2 gånger så liiiiiite glad är man ändå, medans min syster tog på hans ass så blev lite avundsjuk där ;) hahah
Nej men det var riktigt mysigt under galan och se även en som var en av mina största idoler när jag var yngre, E-Type! Hände en massa roliga saker och en massa minnen man har fått<3 det var bara så sjukt kul!!

Och i söndags var det O helga natt på stan. Då det kommer några artister och sjunger julmusik nere på stan sen visas det på julafton på tv :)
Jag och mamma åkte ner för att jag ville sååååå verkligen se Peter Jöback så då gjorde vi det!! Sen var det även Carola och Sean Banan samt en massa fler där!! :) men det var oxå riktigt mysigt! 

Idag var det skola och hände inte ett skit haha. Eller jo prins Daniel var på våran skola idag! Vet dock inte varför riktigt hahah :)

I morn äre skola igen och slutar då 17.10 blä! Skit dag... haha
Samt att nu har Sofia kommit hem från London så i morn kommer hon till skolan, yeaaay :D

Nej nu ska jag sega vid datorn lite men här kommer lite bilder från helgen! Tog dock inte så mycket för filmade för det mesta hahah 














Försökte verkligen få en bra bild på mig min syster och mamma men gick inte så bra haha















Hejdå mitt mörka hår!

Idag vare skola, sen åkte jag till frisören och har blekt toppar o färgat håret samt klippt o tunnar ur lite. Satt där i 4 1/2 timma hahah så de tog tid, men det vare värt!! Så sjukt nöjd över hur det ser ut :)
Nu ska jag kolla runt på datorn sen sova, här får ni en bild! :)


Fick även lite fika där också hahah


Tjena!

Igår orkade jag inte blogga hände ändå inget särskilt :)
Eller jo att min frisör ringde och sa att jag hade tid hos henne igår (onsdag) och inte idag (torsdag) så när vi ringde in för att beställa tid så sa en annan tjej fel dag haha så ska dit i morgon istället då :)

Idag har det inte hänt så mycket heller skola, och tagit det lugnt bara :) 
Vi har köpt en ny TV! Om ni ville veta det ;) hahah ne har inge mer att skriva här så ska kolla på TV ni, hade!! :)

Tisdag

Idag hade jag 2 lektioner i skolan sen åkte jag hem under engelskan du jag hade världens huvudvärk :/ 
Just nu gör jag inte ett piss kollar runt på datorn bara :) o i morn äre sovmorgon, och som vanligt en lektion i skolan! :)

Vill verkligen på torsdag nuuuu!! Ska till frisören och klippa mig samt färga håret! :D Så ska komma ihåg att ta en före och efter bild! :)

Nej godnatt med er!! 


Sorry!!

Förlåt för att inte ha bloggat några dagar... Men är helt slut från i helgen :)
Under helgen träffade man brudarna sen åkte jag och Hanna på fest, slutade med att man kom hem kl 7 på morgonen hahah.
Och hade inte sovit något alls från lördag till söndag så var helt slut i söndags då :( och i morse när man vakna inför skolan, så somnar jag om så missade första lektionen... heheheh bra gjort!! 

Aja kom iväg mot skolan iaf! Och hade svenska sen åkte jag och Sofia till stan för att fota under fotolektionen :) 
Sen hare inte hänt så mycket mer, men här kommer några bilder :)






Och idag äre även 1 december så då fick man öppna kalendern!! :D  samt att vi var hemma hos sis och blev bjudna på mat av hennes pappa :)



RSS 2.0