Ni är underbara!

Har inte bloggat på jätte länge och ändå så tittar ni in här! :)

Men det som har hänt för det mesta är träning och skola. Har även vart ut och fotat en massa med kompisarna :)
Samt att nu i lördags såg jag Alfons med ganjaman. Det var helt ok trodde faktiskt han skulle vara bättre men neee men det funkade! :) haha
Sen har det inte hänt nå mer tror jag haha

I morn blir det träning sen efter det blir de och vänta på kusinen som ska bila från Falun hit till Örebro sedan hämtar hon upp mig så bilar vi till Linköping :DDDDD LÄÄÄÄNGTAAAAR!!!

Hahah oooppps!

Märkte nu att jag inte har bloggat på ett braaaa tag haha. Men finns inget att blogga om så skriver nog bara när det händer något speciellt :)
Det har bara vart skola, fota med vänner på stan och en massa träning. Så bara det vanliga :)

Så just nu sitter jag vid datorn och ska snart lägga mig såååå trött haha
Hoppas ni har haft en bra vecka och helg?! :D

Här som vanligt kommer några bilder! 








Helluuuu

Söndags skulle vi fota men det blev inget. Jag och Hanna sov hela dagen då det blev en sen kväll haha. Så senare under söndagen åkte jag och tränade med pt och fy haha det var ett skönt pass men jäääklar va trött jag var sen!! 

Måndag var det skola sen åkte jag och tjejerna ner på stan och fota :) I skolan så var jag och Hanna ner till sjön bakom skolan och satt där i det fina vädret och fotade lite :) Sen gick jag till syster och var där med mamma. Sen gick vi hem och tog bara sedan det lugnt :)

Idag skola igen, men idag har vi så långa raster så under rasten så åkte jag och Sofia upp till ett ställe och fotade lite. Gud vad det har blåst idag!! Värsta stormen haha
Efter det åkte jag hem, hade sån huvudvärk så orkade inte vara kvar i skolan.
Haha sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt :)







Ingen aning om varför dessa 2 bilder inte ville roteras?!




Min helg!

Fredag: en lektion sen vart det träning, efter det följde jag med mamma till Ica maxi och handla sen hem och var helt dööööd! Sen var jag bara hemma o chilla.

Lördag: skulle träffa en kompis på stan men blev inget så åkte ner själv en sväng och tittade runt. Sen tog jag bussen till syrran och träffade dom, var så länge sen nu <3 så de var mys!
Efter det åkte jag sedan hem städade lite för att Hanna skulle komma hit. Och Vi har vart på äventyr med några grabbar, helt ok! Slutade med att vi åt lite på donken och sen åkte vi hem. Så just nu ligger vi helt döda och ska sova haha :)

Söndag: i morn tänkte vi möta upp Sofia på stan och fota lite. Sen mot kvällen ska jag snacka och träna med min pt :)



Hahah Eddie ser så rolig ut<3


Äntligen fredaaaag

I onsdags blev det inget gym då jag kände mig lite stressad efter universitetet och jobbmässan så stack dit igår istället, och gud vad skönt att verkligen komma igång igen!! Så skönt att även få hjälp med detta.
Igår tränade jag själv, men medans jag tränade mötte jag på min pt oxå som var där och tränade haha, och såg att han höll koll på mig och ibland sa han, bra gjort Michelle! Så det var kul att höra :D
Idag blir det träning igen, själv då oxå! Men just nu sitter jag på bussen till skolan. En lektion idag, så jäkla skönt! :D
Och igår var det värsta vårvädret, så bjuder på en bild när jag var på g mot gymmet!


Universitetet/Conventum/Stan

Idag så var det värsta vårvädret ute, sjukt skönt som helst!! :D
Och idag var jag och min klass på Universitetet med en massa andra gymnasieskolor, det var väl ok gick runt och kollade runt vad man vill plugga vidare till sen när vi har slutat. Så jag kollade bara på föreläsningar om foto så får se om det blir något sen :) Men det var kaos där inne! Haha värsta labyrinten!
Efter det åkte vi till Conventum och kollade lite jobb/sommarjobb fanns dock inte så mycket men sökte till 2 st iaf! Så håller tummarna nu :) Måste även söka mer, måste få ett jobb! Så svårt bara att få ett..
Efter det gick jag och tjejerna ner till stan åt på la baguette och gick även runt lite på stan :) Sen blev det att man åkte hem tog en powernap och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik som vanligt haha.


Träning

Japp då hare gått ännu en vecka haha... Har inte haft något att blogga om då under veckorna händer inget förutom skola :)

Men förra fredagen träffade jag Mattmi och tog en fika med henne och en massa snack, saknat bästavän dock saknades det en men hon var hemma och sjuk :( aja så vi fika och snackade en massa samt gick på stan :) Sen åkte jag hem duscha och fixade mig sen kom Sofia hit och senare mot kvällen stack vi ut på strömpis och träffade på Hanna samt några till där, var en helt ok kväll! :)
Sen innan vi åkte hem blev det mc hehehe 

Och under lördagen mådde jag helt ok bara att jag ja e världens huvudvärk och hade blivit förkyld så kunde knappt prata, kul! Sen vid 11-12 tiden gick jag över till syster och sa hejdå till henne och lilla Zacke då dem flyttade till Göteborg, så blev några tårar där :( haha
Sen så sov jag bara resten av dagen.

Söndag blev det en tidig morgon då jag skulle åka till gymmet och träffa min pt och börja träna, så skönt att börja komma igång igen!
Dock kunde vi inte köra så hårt då jag fortfarande var förkyld, men var kul ändå! Nästa gång ska jag träffa han på onsdag :) 

Och idag har det vart skola inte hänt något särskilt. Efter skolan åkte man hem åt lite sen gick jag ut på en promenad :) och nu sitter jag i sängen och bloggar samt lyssnar på musik :D så här bjuder jag på några bilder!!







RSS 2.0