Helg!

Nu sitter jag på bussen hem från skolan. Har haft problem med min fot så klarade inte av att va kvar på dem 2 sista lektionerna så fick bli bussen hem istället.
Nu tar jag även helg, så jäkla skönt! I morn äre studiedag därför helgen börjar tidigare! :)


FÖRLÅÅÅÅT!!

Känner att denna rubrik har kommit några gånger nu haha!

Men ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett bra tag! Ni är underbara läsare som tittar in här iaf!
Jag har inte så mycket att blogga om.. Händer inget speciellt om dagarna just nu haha :)
Så skriver lite kort bara!

Jag har sett Electric banana band med Hanna och Sofia. Jag har haft taco mys med mamma. Jag har fått min studentmössa! Dock är det nå krångel med storleken så håller på och snackar med företaget om det :)
Sen har det nog inte hänt så mycket mer haha. Eller Idag började hindersmässan nere på stan, så jag gick runt där med några kompisar samt fotade till mitt gymnasiearbete :)

Och idag sökte jag äntligen jobb!! Så håller tummarna nu :D ska söka lite fler i morn!

Nej sen har det inte hänt något mer roligt tror jag?! Haha det var de mest nog! 
Om ni har nå idéer på vad jag kan blogga om, skriv gärna då!! :D

Nej här kommer några bilder jag bjuder på! :)










(En gång gris alltid gris)






VILL HA SOMMAR!!

Just nu sitter jag i Aulan med några i klassen för att plugga religion men händer inte så mycket haha.

Jag vill ha sommar nu!! Vill ta studenten, åka till Teneriffa och bara leva livet nu när man går ut skolan :D

Bloggar mer sen när jag kommer hem! Puuuss

Teneriffa!

Inte hänt något under helgen bara vart hemma. Men jag och mamma kollade på resor. Då vi alltid har sagt att vi vill åka tillsammans och då kollade vi lite och nu den sista juni åker vi till Teneriffa! :) Första gången hon och jag åker utomlands tillsammans så ska bli riktigt kul och mysigt!! :D Längtar som bara den!! Haha

Idag vare skola hände inget särskilt då så har inte så mycket att berätta.

Men här får ni lite bilder på platsen vi ska vara på. Området heter playa de las americas och hotellet kommer jag inte ihåg haha.





Skit väder...

Här i Örebro ska det tydligen bara vara snöstorm, regna sen bli till is... Sen kör vädret om det där några gånger.. Börjar bli trött på det nu! Så jäkla halt ute så att det inte går att gå! Suck...

Aja just nu ligger jag i sängen och tråkar. Inget att kolla på, och inget att göra vid datorn så kommer säkert sätta på någon film som jag kan somna till haha. 
Blir inge skola i morn heller.. Känns som att man aldrig kommer bli frisk :( men men..

Och i morn fyller min älskade mamma år!! Så då kommer en av mina systrar med familj och ska fika lite med oss, mys mys!

Nej ska nog lägga mig börjar bli trött. Och känner att jag har vart duktig på att blogga idag! Haha detta är tredje inlägget för idag ;) duktig jag är! Haha nej godnatt!!


...

You appear and my heart beats faster, You look at me and I blush, You smile at me and I melt, You talk to me and I can hardly breathe...


Yves Rocher

Ni kanske har märkt på sista tiden att jag tycker om att köpa online, är en av de nästa sakerna som finns! Hahah

Var nyss ut och hämtade ut ett paket från Yves Rocher. Köper mina ansiktprodukter därifrån så köpte lite mer och köpte då även läppsyl då de var nå erbjudande :)

Har även fått två paket till som jag ska hämta ut antingen i morn eller på lördag, behöver bil till dem paketen då dem är lite större hahah. Så då får ni se då vad det är i dem ;)

Nej här kommer några bilder på produkterna och den sista bilden är saker man alltid får med. Då det är en mascara, ett schampo, test på en parfym och någon dag och natt kräm för ansiktet. 





Hej igen!

Japp känner att de var ett tag sen nu haha..
Men har inte hunnit och haft ork samt är sjuk ni oxå... :/ Men iaf kan berätta lite snabbt vad som har känt bara :)
 
I lördags sov Hanna och Sofia här då vi tänkte ha tjejsnack och sånt under lördagen sedan plugga på söndagen.... Vi åkte bara ner till stan och fota lite sen åkte vi hem till mig igen hahah så duktiga var vi! Men det var två bra dagar det! :)
 
Var även på bio med Lukas och Eddie på lördagen innan jag träffade tjejerna. Såg pingvinerna från Madagaskar, den va sjukt bra faktiskt! :)
 
Sen natten till söndagen blev jag förkyld och ont i halsen som bara den... Och jag har inte alls vart pigg men har gått till skolan iaf mån-ons för vill inte missa något. Men Idag kände jag att jag inte kommer orka gå till skolan i morn sen på fredag får vi se hur jag gör. Vill gärna vara hemma och bli frisk istället för att gå ut och gå i snöstorm och bli värre! Hehe
 
Och just nu sitter jag i sängen och skriver med folk, snapar och lyssnar på The 1975! Helt ok kväll :) Nej men här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 

Skola i morn!

Just nu sitter jag i min nya säng (som äntligen kom idag) och äter lite frukt och bloggar dårå! Haha
I morn börjar skolan igen, tråkigt men ska ändå bli skönt :)

Men iaf idag fick jag mitt paket! Var ju dit igår men då så sa dem att det inte hade kommit än. Så cyklade dit idag och då sa dem samma sak så blev lite irriterad då haha. Så Jag cyklade hem sen när jag var hemma hade jag fått en ny lapp som troligen var till paketet... 
Så frågade syrran om hon kunde skjutsa dit mig orkade inte cykla hahah. Så då gjorde hon det. Och Då berättade jag om gårdagen och vad som hände tidigare och då sa dem att dem på posten hade gjort något. Men aja jag fick mitt paket med den nya lappen iaf!! Haha skönt för nu äre den sista julklappen som ska ges! :) ja jag vet lite sent men eeh skit samma! Haha

Nej men nu visar jag bilderna som låg i paketet! :)










Den sista bilden blev lite konstig.. Men det är två st armband ett i guld och det andra i silver! :)

Godnatt på er!!

Överraskningsfest!!

Igår hade vi överraskningsfest för våran vän Evelin då hon fyllde 18 förra veckan! Riktigt kul med en massa bra kompisar :) har inte så mycket mer att säga så bjuder på några bilder nu :)
Men först tänkte jag bara berätta att för några veckor sen så köpte jag några saker från dresslink.com så nu ska jag cykla ner till Ica och hämta ut paketet! :D äntligen har längtat efter detta paket! Haha
Så kommer kanske med ett till inlägg sen annars blire i morn! :)










Gott nytt år!!

Kom hem från Falun i tisdags och igår va det nyår eller i natt!! Haha jag har inget att säga bara att tacka alla för en underbar kväll/natt!! Var riktigt kul! :) Har inte tagit någon bild då jag inte tänkte på det?? Haha men kan bjussa på en bild från när vi gick ut och kollade på raketerna! :) Hoppas ni fick en lika bra nyår som jag fick!


RSS 2.0